Lorenz Real Estate


Varför Lorenz Real Estate?

30-år av framgångsrik mäklarverksamhet på Costa Blanca & Costa Calida gör skillnad, är en av våra styrkor och din kvalitetsgaranti.

Lorenz Real Estate med partner i Torrevieja har den kvalificerade personalen och den mångåriga mäklarerfarenheten från den spanska bostadsmarknaden.

Lorenz Real Estate med partner förmedlar all nyproduktion av bostäder på Costa Blanca och Costa Calida och erbjuder också Resale (begagnade bostäder).

Vi samarbetar endast med bostadsföretag som kan ställa en bankgaranti. Därmed är dina insatta pengar säkrade under byggprocessen och fram till slutbetalningen.

Genom oss köper du din bostad i Spanien lika enkelt och tryggt som hemma i Sverige. Tillsammans med erfaren och svensktalande personal på kontoret i Torrevieja och juridisk expertis guidas du tryggt genom hela köpprocessen.

Vi är till för dig även efter ditt bostadsköp.

Välkommen på visning

Din personliga och svensktalande mäklare i Spanien hjälper dig att få den nödvändiga överblicken på plats. Visningen av våra bostäder sker alltid i en lugn och angenäm atmosfär.

Att låna till bostaden

Att låna till sin bostad i svensk bank har blivit betydligt svårare. Låna enkelt med vår hjälp i spansk bank.
Spanska Mortage Direct har sin motsvarighet i svenska Lendo som söker bästa lånet för dig i flertalet banker och långivare.
Just nu finns låneansökan från Mortage Direct endast på engelska. Låt dig dock inte hindras av detta.
Klick https://mortgagedirectsl.com/initial-enquiry

Värt att tänka på

Köp inte framtida bekymmer. Köp klokt. Köp modernaste och välplanerad nyproduktion eller så nytt som din ekonomi tillåter. När du en gång skall sälja har du ett konkurrenskraftigt objekt att erbjuda bostadsmarknaden.

Lägg också märke till att på Costa Blanca och Costa Calida är idag flera tusental mäklare aktiva. Det finns som alltid bra aktörer och mindre bra aktörer.

En uppsjö av verksamma mäklare använder enbart mobiltelefonen och en hemsida, utan kontor och fast adress. Detta är inte seriöst och kan leda till problem för köparen då det senare inte går att få tag på mäklaren.

Vår rekommendation är att alltid vända sig till en kompetent och etablerad mäklare med kontor samt fast adress.

Lycka till

Bernhard Lorenz
Registrerad Fastighetsmäklare i Sverige, Byggnadsingenjör